Uhan Črne Saje

25,00 

Prekrasni reciklirani uhančki iz koščkov lignita, preje, ter svetlikajočih nitk so ustvarjeni, da z njimi izrazite svojo individualnost in osebni slog.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Petje ptic in njihovega raznolikega žvrgolenja skozi odprto okno moje sobe, me popelje tok misli v naravo in njeno neskončno raznolikost. Na cvetlice iste vrste, vendar vsak njen cvet v drugem odtenku, drugačnih oblik. Na pesek in kamenčke, ki skupaj tvorijo obalo ob morjih in jezerih. Na gore, katerih vrhovi se mogočno neenakomerno dvigujejo nad gozdovi in mesti. Na vse zadnje, tudi človek je osebnost zase in v vsej svoji unikatnosti prispeva svoje sanje družbi in njihovem osebnostnem razvoju.

Z dvema koščkoma lignita, katerima sem dodala svetlikajoče nitke v ciklamni barvi, sem izoblikovala ta prekrasen par unikatnih uhančkov. Koščke lignita sem pustila v najdeni obliki in strukturi, zato se med sabo nekoliko razlikujeta. To daje temu paru recikliranih uhančkov še posebno noto unikatnosti. V kombinaciji z unikatno pletenino Anjona boste izrazile svojo individualnost in osebni slog.

Nakit prejmete v prekrasni embalaži primerni za obdarovanje.

 

  • Material: lignit, preja, osnova medicinski uhani
  • Velikost: cc 10 mm
  • Čiščenje: vlažilni robček
  • Pred umivanjem ga odstranite

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Uhan Črne Saje”