Uhan Viseči Ciklamna Dama

40,00 

Viseči, čudoviti unikatni uhani, navdušujejo z vso svojo strukturo in barvnimi spektri, prelivajoči se med lignitom in cvetom cvetlice. Prekrasen nakit, ki uresničuje sanje in vas bo s ponosom popeljal v svet unikatih izdelkov.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Petje ptic in njihovega raznolikega žvrgolenja skozi odprto okno moje sobe, me popelje tok misli v naravo in njeno neskončno raznolikost. Na cvetlice iste vrste, vendar vsak njen cvet v drugem odtenku, drugačnih oblik. Na pesek in kamenčke, ki skupaj tvorijo obalo ob morjih in jezerih. Na gore, katerih vrhovi se mogočno neenakomerno dvigujejo nad gozdovi in mesti. Na vse zadnje, tudi človek je osebnost zase in v vsej svoji unikatnosti prispeva svoje sanje družbi in njihovem osebnostnem razvoju .

V tej zgodbi se vidim z ustvarjanjem teh unikatnih uhanov. Niso enake oblike, saj so narejeni iz kosov lignita približno enakih oblik najdeni na deponiji premoga. Nanje so dodani cvetovi v ciklamni barvi, katerim daje piko na i roza perlica, ki se v sončni svetlobi diskretno pojavlja na uhanu .

Nakit ustvarjen s pomočjo narave in njenega bogastva.

Ponosno ga bo nosila dama, ki v sebi nosi sanje neskončnosti obstoja in darovanja matere narave. Nakit prejmete v prekrasni embalaži primerni za obdarovanje.

 

  • Material: lignit, svetlikajoča nitka, perlica, list cvetja
  • Kovinska osnova srebrne barve
  • Velikost: cc 2,5-3 cm širina cc 1 cm
  • Čiščenje: vlažilni robček
  • Pred umivanjem ga odstranite

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Uhan Viseči Ciklamna Dama”