Verižica Lotus

80,00 

Verižica dolžine 36 cm je iz nerjavečega jekla, osnova obeska je premog, obogaten svetlikajočimi nitkami in bombažem. primerna za prosti čas, prav tako za poslovna srečanja.

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Pri vsakodnevnih sprehodih z našo psičko ob deponiji premoga, ki se nahaja v bližini Šoštanjskega jezera sem se velikokrat spraševala kako bi lahko premog, ki je prisoten pri meni že od otroških let vključila v svojo zgodbo umetnosti.

Kmalu se mi prikradla misel, da lahko te zanimive kose nevsakdanjih oblik uporabim pri izdelavi nakita s katerim bi dopolnila zgodbo unikatne pletenine.

Tako je nastala tudi ta verižica. Kos premoga sem uporabila za osnovo obeska, katerega sem z manjšimi popravki oblikovala, dodala sem svetlikajoče nitke, katere so mi ostale od prejšnjega dne, ko sem pletla večerno obleko. Včasih sem vse te nitke zavrgla, sedaj pa jih tudi večkrat uporabim pri izdelavi nakita in drugih unikatnih izdelkov. Pri roki sem imela tudi odsluženo rumeno majčko iz katere sem naredila rožico in jo dodala na obesek (celoten obesek je reciklaža). Verižica zgleda dragocena, predvsem pa je pravi umetniški izdelek.

Nakit prejmete v prekrasni embalaži primerni za obdarovanje.

  • Material: nerjaveče jeklo, premog, bombaž, svetlikajoče nitke
  • Vzdrževanje: vlažilni robček
  • Pred umivanjem jo odstranite