Verižica Zelena Črnina

50,00 

Verižica v črni barvi dolžine 30 cm, osnova obeska je premog, obogaten svetlikajočimi nitkami in bombažem, primerna za prosti čas kot tudi za poslovna srečanja.

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Pri vsakodnevnih sprehodih z našo psičko ob deponiji premoga , ki se nahaja v bližini Šoštanjskega jezera sem se velikokrat spraševala kako bi lahko premog , ki je prisoten pri meni že od otroških let vključila v svojo zgodbo umetnosti.

Kmalu se mi prikradla misel, da lahko te zanimive kose nevsakdanjih oblik uporabim pri izdelavi nakita s katerim bi dopolnila zgodbo unikatne pletenine.

Tako je nastala tudi ta unikatna verižica iz reciklaže. Kos najdenega premoga na naši deponiji sem uporabila za osnovo obeska , katerega sem z manjšimi popravki oblikovala , dodala sem strukturo svetlikajočih nitk , katere so mi ostale od pletenja ter z bombažnimi krpicami oblikovala detajl na obesku v zelenem odtenku.

Obesek je v celoti ročno izdelan iz recikliranega materiala in je prekrasen unikat primeren tako za prosti čas kot tudi za poslovna srečanja.

Nakit prejmete v prekrasni embalaži primerni za obdarovanje.

 

Material: premog, bombaž, svetlikajoče nitke
Verižica v črni barvi (dolžina cc 30 cm )
Velikost obeska: širina cc 6 cm, višina cc 4 cm
Čiščenje: vlažilni robčki
Pred umivanjem jo odstranite

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Verižica Zelena Črnina”